Kompetentná frazeologická sonda do novinárskej oblasti [A Competent Phraseological Exploring of the Journalistic Sphere] - Rončáková, Terézia (Otázky žurnalistiky [Questions of Journalism], 2009)
MAGALOVÁ, Gabriela: Frazeológia (nielen) pre žurnalistov. Nitra : Katedra žurnalistiky Filozofickej fakulty Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre, 2008, 88 s. ISBN 978-80-8094-336-3
https://katalog.adlr.link/Record/ai-53-134003