LAPKO, Róbert: Fulton J. Sheen – Life is Worth Living - Gazda, Imrich (Otázky žurnalistiky [Questions of Journalism], 2009)
LAPKO, Róbert: Fulton J. Sheen – Life is Worth Living. Kostelní Vydří: Karmelitánské nakladatelství, 2008. 119 s. ISBN 978-80-7195-027-1
https://katalog.adlr.link/Record/ai-53-134009