Fenomén medzi učebnými textami [A Phenomenon among the Textbooks] - Jenča, Imrich (Otázky žurnalistiky [Questions of Journalism], 2008)
TUŠER, Andrej. Ako sa robia noviny. Tretie, doplnené vydanie. Bratislava : SOFA, 2007. 170 s. ISBN 978-80-89033-59-1.
https://katalog.adlr.link/Record/ai-53-140219